خطبههای نمازجمعه دوازدهم خردادماه ۱۴٠۲ به امامت حجتالاسلاموالمسلمین یعقوبی امامجمعه شهرستان نیکشهر اقامه شد. وی نمازگزاران را سفارش به اقامه نماز ادای زکات امربهمعروف و نهی از منکرنموده وافزود: رعایت حیا و عفاف یکی از دستورات دین است ومعنای گستردهای دارد یعنی پاک دیدن و پاک گفتن.
یعقوبی در ادامه گفت: عفاف شامل عفت سمعی، بصری لمسی، بدنی و دامنی میشود. موضوع پوشش فقط یک جنبه از موضوعات عفاف است. مردان هم باید در جامعه پوشش ظاهری خود را حفظ کرده و از مدگرایی و حرکت به سمت پوشش جوامع غربی پرهیز کنند. اگر مردان عفیف باشند زنان هم به سمت عفت کشیده خواهند شد.
امامجمعه شهرستان نیکشهر اذعان کرد: پیامبر گرامی اسلام فرمودند به مردان مؤمن بگو چشمانشان را مراقبت کنند قسمت دوم، عفت در زبان است که باید خطقرمز بین محرم و نامحرم رعایت شود نوع دیگر عفت گوش است باید مراقبت کنیم چه چیزهایی را داریم گوش میکنیم به موسیقیهایی که گوش میدهیم دقت داشته باشیم.
حجتالاسلاموالمسلمین یعقوبی تبیین کرد: رهبر عزیز و فرزانه انقلاب اسلامی از برجستهترین حکیم ترین و شایستهترین شاگردان مکتب حضرت امام رحمتالله بودند. ایشان نزدیکترین فرد به حضرت امام بوده و امام را از همه بهتر و بیشتر میشناخت. ایشان فرمودند ما مس بودیم امام ما را طلا کرداوکیمیا اکسیر بود، ما زندگی معمولی داشتیم او خمودگی ها را تبدیل به تحرک و رشد کر دو انسانساخت.
وی افزود: برای شناخت انسان از سه مؤلفه میتوانیم بهره ببریم. اول ویژگیهای شخصی و شخصیتی و صفات فردی است به تعبیری چگونه بود چگونه زندگی کرد. قسمت دوم اصول و مبانی فکری او بود؛ یعنی در حقیقت او چگونه فکر میکرد چگونه میاندیشید قسمت سوم مکتب، راه، خطمشی و عمل این شخصیت بود.
امامجمعه شهرستان نیکشهر تصریح کرد: رهبر جامعه اسلامی علیرغم آن همین مشغله کاری که داشت، علیرغم برنامههای متعدد و چالشهای فکری و ذهنی از یاد خدا غافل نبود. انس با قرآن و توجه به قرآن را در رفتار امام شاهد بودیم. ایشان نسبت به همه فقها و علمای زمان خود علم بود.
علیرغم مهذب بودن همه را به تهذیب نفس سفارش میکرد، ایشان به علما و طلاب فرمودند اگر ما مواظب باشیم میتوانیم هستی خود را در خدمت اسلام و نظام اسلامی قرار دهیم. بر نماز و ذکر تا آخرین لحظات عمر مداومت داشتند. از دیگر صفات امام عاقل بودن، دوراندیش، حکیم انسانشناس بودن، حلیم و بردبار و آیندهنگر بودن را میتوان نام برد