۰
گزارش پاپایا از جهادی که همچنان ادامه دارد؛

پزشکان بسیجی پیشرو در ارتقا شاخص بهداشتی مناطق محروم/ استقرار گروه جهادی پزشکی سپاه در سرباز

ایجاد و راه‌اندازی بیـمارستان‌های صـحرایی سپاه،آغـازی بر پـایان محرومیت‌های بهداشتی، درمانی مرزنشینانی است که اشک شوق را از چشمان آنان جاری کرد.
پزشکان بسیجی پیشرو در ارتقا شاخص بهداشتی مناطق محروم/ استقرار گروه جهادی پزشکی سپاه در سرباز
پزشکان بسیجی پیشرو در ارتقا شاخص بهداشتی مناطق محروم/ استقرار گروه جهادی پزشکی سپاه در سرباز
به گزارش پاپایا، جنگ تحميلي هشت ساله عرصه نبردي نابرابر بود میان تمامی اسلام در برابر جهان کفر، كه این نابرابری باعث به وجود آمدن راهبردها و تدابيری جهادی در سطوح و ابعاد مختلف کشور شد و همانگونه که درعرصه نظامي نبوغ فرزندان انقلابي بر خيل ادوات جنگي دشمن غلبه مي يافت در عرصه پشتيباني رزم نيز بيمارستانهاي صحرايي به تدريج راهشان را پیدا کردند تا به دنیا ثابت شود فرزندان ایران در اوج تحریم و جنگ هم میتوانند  سازنده باشند .
در ابتداع بيمارستان هاي صحرايي تنها مراكزی امدادي بودند که درعمليات هاي مختلف نقش مهمي را در درمان مجروحان و مصدومان ايفا میکردند، اما پس از پایان جنگ و در دوران سازندگی، این بیمارستان ها برای رفع برخی محرومیت های حوزه بهداشت و درمان در نقاط مختلف کشور به کار گرفته شدند.
سپاه پاسداران که نهادی مردمی بود با ایجاد بسیج جامعه پزشکی، گامی بزرگ برای تامین نیازهای درمانی مناطق محروم کشور برداشت به گونه ای که تنها در استان سیستان و بلوچستان تاکنون 35 بیمارستان صحرایی  به بهرداری رسیده و به بیش از یک میلیون و 300 هزار نفر خدمات رایگان درمانی و دارویی ارائه شده است.
در این میان شهرستان سرباز نیز به دلیل گستردگی و موانع طبیعی، یکی از مناطقی است که با مشکلات بهداشتی درمانی زیادی دست و پنجه نرم میکند که در همین راستا نیروی زمینی سپاه در نقاط مختلف این شهرستان اقدام به برپایی بیمارستان های صحرایی با نیروهای متخصص کرده است.
 

 
سیستان و بلوچستان نیازمند خدمات بهداشتی درمانی
در این رابطه سردار احمد اخوان در گفت ‌و گو با خبرنگار پاپایا، با اشاره به برخی اقدامات بهداشتی درمانی سپاه، اظهار کرد: سپاه در طول 5 ساله پنجم با یک راهبرد ویژه مبتنی بر ارتقای شاخص‌های بهداشت و درمان در مناطق محروم،  بیمارستان‌های صحرایی را در نقاط مختلف کشور مستقر کرد.
معاون بهداری نیروی زمینی سپاه افزود: در گذشته پیش از افتتاح بیمارستان‌ها، بیماران هر مکان شناسایی می‌شدند اما در طرح جدید نیروهای مستقر در منطقه، این بیماران که عمدتا که نیاز به خدمات تخصصی و فوق تخصصی هستند توسط تیم‌های تخصصی ما بررسی شده و تحت درمان کامل قرار می‌گیرند به گونه ای که تمام هزینه‌های آنها توسط سپاه تامین می‌شود.
وی بیان کرد: طرح جهاد پزشکی نیروی زمینی سپاه با همکاری نیروهای جهادی که انگیزه زیادی برای خدمت به مردم دارند انجام گرفته و امیدواریم تا بتوانیم در آینده نزدیک به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود رسیده و شاهد روزی باشیم که در هر نقطه‌ای از کشور هر بیمار محرومی از خدمات درمانی برخوردار شده و دیگر کسی که نیاز به خدمات درمانی و جراحی است بلاتکلیف نباشد.
اخوان با بیان اینکه برنامه‌های امسال با سال گذشته متفاوت بوده و ارتقا کیفیت مدنظر است، خاطرنشان کرد:  در این راستا طرح جهاد پزشکی را پیش‌بینی کرده‌ایم تا مکمل بیمارستان‌های صحرایی باشد.
وی ادامه داد: دلیل انتخاب بیمارستان ولایت راسک نیز مشکلات این مکان و نداشتن نیروی متخصص بود تا پزشکان جهادی متخصص با حضور در این بیمارستان بتوانند خدمات بهداشتی درمانی خوبی را به مردم ارائه کنند.
 

 
سپاه پیشرو در خدمات بهداشتی درمانی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر نیز در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با تقدیر از اقدامات بهداشتی درمانی سپاه در استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان به دلیل وسعت و محرومیت، دارای مشکلاتی در بخش بهداشت و درمان است، اما سپاه با همکاری ویژه در این بخش و برپایی بیمارستان های صحرایی در نقاط مختلف استان کمک شایانی به مردم کرده است.
ایرج ضاربان با اشاره به بخش های مختلف بیمارستان صحرای سرباز، بیان کرد: 17 پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص در رشته های اورولوژی، قرنیه، جراح چشم، ارتوپدی، بیوشیمی، گوارش، رادیولوژی، قلب، نورولوژیست، جراح عمومی، روانپزشک، داخلی و اطفال در این بیمارستان صحرایی به مردم راسک شهرستان سرباز خدمات بهداشتی درمانی رایگان ارائه می دهند.
وی اضافه کرد: پیش بینی می شود بیش از هزار تن از مردم محروم شهرستان سرباز از خدمات بهداشتی درمانی بیمارستان صحرایی سپاه بهرمند شوند.
 

 
انتهای پیام//
کد مطلب: 427758