به گزارش پاپایا به نقل از
باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت تولید قارچ اظهار داشت: راندمان تولید به سبب افزایش شرایط اقلیمی در کشور برای تولید قارچ مطلوب بوده زیرا این امر موجب شده واحدهایی که مجهز به سیستم سرمایش و گرمایش مناسبی نیستند اقدام به خرید کامپوست کنند و حال لازم به ذکر است که روزانه بالای 400 تن قارچ در کشور تولید میشود.
وی افزود: افزایش عرضه بیش از تقاضا موجب بحران و تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی شده و از طرفی بخشی از مازاد عرضه جذب صنایع تبدیلی بازار داخل و بخشی از آن به کشورهای عراق و همسایه صادر میشود اما به دنبال شرایط پیش آمده اتحادیه اروپا و ترکیه و روسیه به دنبال راهکارهایی هستیم تا بتوانیم بخشی از بازار روسیه را به خود اختصاص دهیم.
وی با اشاره به وضعیت قیمتها بیان کرد: در حال حاضر قیمت قارچ دچار نوساناتی بوده به طوری که قیمت قارچ فله درجه یک حدود 5 الی 6 هزار تومان، درجه 2، سه الی 4 هزار و 500 بوده است اما نباید فراموش کنیم که تنها 60 الی 70 درصد محصول واحدهای تولید قارچ درجه یک و مابقی درجه 2 و 3 است و به همین خاطر متوسط دریافتی فروش هر کیلو قارچ برای تولید کنندگان 4 هزار و 500 تومان است.
رئیس انجمن تولید کنندگان تصریح کرد: بزرگترین مشکل واحدهای تولیدی گردش نقدینگی است و از طرفی به سبب اینکه اکثر تولید کنندگان بدهیهای بانکی دارند و بانکها حاضر نیستند که به آنها تسهیلات مجدد دهند با ظرفیت ناقص واحدهای تولیدی خود مشغول به کار هستند و حال چنین شرایطی تنها موجب افزایش هزینه تولید کنندگان میشود.