به گزارش پاپایا به نقل از
خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی متوسط قیمت خُردهفروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 25 / 10 / 1394 را منتشر کرد که بر اساس آن قیمت گروه تخم مرغ، حبوب، میوه های تازه، گوشت قرمز، گوشت مرغ، قند و شکر و چای افزایش و قیمت گروه سبزی های تازه کاهش و قیمت گروه لبنیات، برنج و روغن نباتی نسبت به هفته گذشته ثابت مانده است.
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت پنیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 0.2 درصد کاهش داشت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود. قیمت تخم مرغ معادل 2.0 درصد افزایش یافت و شانه ای 103 هزا ریال تا 120 هزار ریال فروش می رفت.
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، بهای تمام اقلام این گروه بدون تغییر بود. در گروه حبوب، قیمت لپه نخود معادل 0.1 درصد و لوبیا چشم بلبلی 2.6 درصد افزای داشت و بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود.
میوه ها و سبزی های تازه
در هفته مورد برسی، در میادین زیر نظر شهرداری انگور عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می گردید.
میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت پرتقال درجه یک معادل 4.3 درصد، انگور 13.3 درصد، موز 4.9 درصد و کیوی 3.2 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.1 درصد تا 4.8 درصد کاهش یافت.
در گروه سبزی های تازه قیمت لوبیا سبز معادل 1.0 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 0.3 درصد تا 8.4 درصد کاهش داشت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل 4.4 درصد، گوشت تازه گاو و گوساله 0.6 درصد و گوشت مرغ 0.3 درصد افزایش یافت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای قند معادل 3.4 درصد، شکر 1.9 درصد و چای خارجی 2.6 درصد افزایش داشت و قیمت انواع روغن نباتی بدون تغییر بود.
بانک مرکزی در این گزارش از افزایش 8.6 درصد قیمت گروه لبنیات، 20.2 درصدی قیمت تخم مرغ، 4.7 درصدی برنج، 27.5 درصدی قیمت حبوب، 18.9 درصدی قیمت سبزی های تازه، 12.9 درصدی قیمت گوشت قرمز، 15.7 درصدی قیمت قند و شکر، 8.1 درصدی چای و 0.4 درصدی روغن نباتی و کاهش 9.5 درصدی قیمت میوه های تازه و 9.4 درصدی قیمت گوشت مرغ خبرداده است.
انتهای پیام/