به گزارش
پاپایا، بدون شک ایمیل را میتوان بهترین و استانداردترین روش تماس در سراسر دنیا دانست که بدون هیچ محدودیت یا هزینهای به شما این امکان را میدهد تا تنها با یک آدرس چند حرفی، پنجرهای باز به روی دنیای تکنولوژی داشته باشید و افراد مختلف از هرکجای دنیا قادر به تماس با شما باشند. مایکروسافت و گوگل و یاهو سه غول دنیای ایمیلها هستند که احتمالا کاربری وجود ندارد که در حال خواندن این مطلب باشد و حداقل در یکی از این سه سرویس، ایمیلی نداشته باشد. اما همانطور که بسیاری از ما تمایل داریم تا خط تلفن شخصی و کاریمان جدا باشد، کاربرانی هستند که چندین ایمیل مختلف دارند، برای مثال یک ایمیل در گوگل برای دسترسی به گوگلدرایو، یک ایمیل در مایکروسافت برای دسترسی به اسکایپ. مسلما برای این افراد مدیریت این ایمیلها در روز امری بسیار وقتگیر بوده که نیازمند مراجعهی جداگانه به سایت هرکدام از این ایمیلها است. به همین منظور اپلیکیشنهای مختلفی برای مدیریت چندین اکانت ایمیل به صورت یکجا برای کامپیوتر و موبایل ساخته و منتشر شده که MailDroid یکی از بهترین گزینههای موجود در این زمینه است. نکتهی جالبی که در این اپلیکیشن وجود دارد پشتیبانی از تمام سایتهای ایمیلی است که از IMAP پشتیبانی میکنند که به لطف آن میتوانید حتی ایمیلهای نه چندان شناخته شده را (مانند سرویس ایمیلهای ایرانی) به آن معرفی کنید تا مانند یک دستیار هوشمند، تمامی ایمیلهای دریافتی را به صورت آنی به شما گزارش دهد. البته برای این امر سرویس ایمیل مربوطه نیز باید از قابلیت IMAP پشتیبانی کند.
در اولین اجرای MailDroid قوانین و اطلاعات اولیهای مربوط به سرویس مورد استفاده را مشاهده خواهید کرد که با لمس گزینهی Next میتوانید به محیط اپلیکیشن وارد شوید. در این صفحه تقریبا تمامی سرویسهای ایمیل شناخته شده را مشاهده خواهید کرد که از میان آنها میتوان به Gmail, Yahoo, Outlook/Hotmail, AOL, iCloud اشاره کرد که میتوان آن را مجموعهای کامل از ایمیلها دانست به طوری که بسیار بعید است ایمیل شما بخشی از گزینههای موجود در این صفحه نباشد. اما با این حال MailDroid پا را فراتر گذاشته و حتی در این صفحه نیز گزینهای با عنوان Other Email در نظر گرفته است تا حتی اگر ایمیل شما از سرویسهای ناشناس مانند ایمیلهای ایرانی، یا حتی سرور شخصی خودتان است قادر به ثبت ایمیل خود در این اپلیکیشن باشید. با انتخاب این گزینه به صفحهای منتقل خواهید شد که باید ایمیل و پسورد مورد نظرتان را در آن وارد کنید. به محض انجام این کار، اپلیکیشن سرور ایمیل شما را بررسی میکند و در صورتی که سرویسدهندهی شما از پروتکل IMAP پشتیبانی کند، اطلاعات مربوط به POP3 و SMTP از شما درخواست خواهد شد که میتوانید با مراجعه به سایت سرویسدهندهی ایمیل خود، این اطلاعات را دریافت و در برنامه وارد کنید تا قادر به مدیریت هر سرویس دهنده ایمیلی توسط MailDroid باشید.
از این پس کافی است تا ارتباط اینترنتی گوشی خود را فعال نگه دارید تا این اپلیکیشن به محض دریافت ایمیلهای جدید، آن را به صورت Push Notification به اطلاع شما برساند. این اپلیکیشن مانند دیگر همتایان خود امکانات جانبی فراوانی نیز در اختیار شما قرار خواهد داد و میتوانید تمامی امکاناتی که در وبسایتهای سرویسدهندهی ایمیل موجود هستند را در این برنامه نیز در اختیار داشته باشید. امکان Replay یا Forward کردن ایمیلها، علامت گذاری ایمیلهای جدید به عنوان خوانده شده و امکان مدیریت سریع ایمیلها با Swap کردن آنها به طرفین از دیگر ویژگیهای این برنامه به حساب میآیند. ویژگی جالبی نیز که در MailDroid وجود دارد ویجت آنلاین آن است که میتوانید با قرار دادن آن روی صفحهنمایش بدون نیاز به اجرای اپلیکیشن MailDroid از جدیدترین ایمیلهای دریافت شده باخبر شوید. برای دانلود این اپلیکیشن میتوانید از لینک زیر استفاده کنید.
نکات مثبت
پشتیبانی از مهم ترین سرویس های ایمیل
پشتیبانی از iMAP و سرویس های متنوع
برخورداری از ویجت
نکات منفی
رابط کاربری نه چندان جذاب و زیبا
دانلود اپلیکیشن
اپلیکیشنهای محبوب خود را از طریق ایمیل app@zoomit.ir به زومیت معرفی کنید
منبع
زومیت