۰

حفر چاه‌های اکتشافی در محدوده خلیج فارس امسال آغاز می‌شود

رئیس برنامه ریزی و کنترل طرح‌های مدیریت اکتشاف، از حفر یک چاه مرزی در محدوده خلیج فارس در سال ٩٥ خبر داد.
حفر چاه ، خلیج فارس ، چاه اکتشافی ، چاه نفت ، چاه گاز ، میزان
حفر چاه ، خلیج فارس ، چاه اکتشافی ، چاه نفت ، چاه گاز ، میزان
به گزارش پاپایا، مسعود انصاری با بیان این که برنامه های امسال مدیریت اکتشاف در ادامه برنامه های پارسال عملیاتی می شود، افزود: کماکان امسال ۶ دکل خشکی خواهیم داشت که این ۶ دکل در سراسر حوضه های رسوبی بویژه حوضه رسوبی زاگرس در حال فعالیت هستند.

وی از افزوده شدن یک دستگاه حفاری دریایی به ناوگان عملیاتی مدیریت اکتشاف در اواسط امسال خبر داد و گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار است این دستگاه در خلیج فارس مستقر شود و حفاری یکی از چاه‌های مرزی را آغاز کند.

اجرای پروژه های لرزه نگاری با سرمایه داخلی و خارجی

وی همچنین از تعریف پروژه های ژئوفیزیک و لرزه نگاری زیادی بویژه در جنوب غرب ایران خبر داد و گفت: به محض تصویب بودجه های سالانه از سوی شرکت ملی نفت ایران، این پروژه‌ها با سرمایه گذاری داخلی و یا با جذب سرمایه گذاری شرکتهای خارجی اجرایی می شود.

به گفته انصاری، هم اکنون مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران دو پروژه لرزه نگاری فعال، یکی در منطقه ذهاب (دو بعدی) در غرب ایران و یکی سپهر (سه بعدی) در منطقه جنوب غرب ایران دارد.

احجام کاری مدیریت اکتشاف از سال ٩٧ افزایش می یابد

وی با بیان این که حجم کاری مدیریت اکتشاف از سال ۹۷ افزایش می یابد، گفت: یک دکل خشکی و یک دکل دریایی به ناوگان عملیاتی این مدیریت افزوده می شود ضمن این که حجم پروژه های لرزه نگاری در مناطق مرزی جنوب غرب، شمال غرب و شمال شرق افزایش می یابد.

بر اساس گزارش شرکت ملی نفت ایران، انصاری افزود: در هر منطقه ای که ظرفیت هیدروکربوری وجود داشته باشد، پروژه های لرزه نگاری تعریف شده و به محض اینکه بودجه ها از حال رکورد خارج شود برای سرمایه گذاری آماده می شویم.

وی با بیان این که برنامه های زمین شناسی در سراسر حوضه های رسوبی کشور ادامه دارد، افزود: این برنامه ها هم عملیات زمین شناسی پایه و هم تهیه نقشه های زمین شناسی و زمین شناسی اکتشافی با هدف کشف منابع هیدروکربوری و افقهای جدید و عمیق اکتشافی در سراسر ایران را شامل می شود.

اداره برنامه ریزی و کنترل طرحها با استخراج خط مشی ها و اهداف کلان وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران از مصوبات و دستورالعمل های هیئت مدیره و مدیریت برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران وظیفه تدوین و بازنگری برنامه های طرح اکتشاف نفت و گاز در قالب برنامه های بیست ساله، پنج ساله و سالانه و همچنین برآورد و تخصیص بودجه مورد نیاز پروژه‌ها و زیر پروژه‌ها و تدوین موافقتنامه طرح اکتشاف نفت و گاز و تحلیل و آنالیز فنی و اقتصادی کلیه پروژه های اکتشافی و تهیه گزارش های مطالعات اقتصادی از میدان های کشف شده نفت و گاز را بر عهده دارد. این اداره از سه واحد تخصصی، برنامه ریزی و تخصص منابع، کنترل طرحها و بررسی های فنی و اقتصادی تشکیل شده است.

انتهای پیام/
منبع:میزان
 
کد مطلب: 425188