به گزارش
پاپایا، در حالی 2 ماه از آلودگی آب سیستان می گذرد که نه تنها اقدامی اساسی جهت رفع این مشکل از سوی مسئولین انجام نشده است بلکه همچنان از سالم بودن آب نیز سخن می گویند.
علی ای حال مردم منطقه همچنان از بوی بد آب گلایه مند هستند و مسئولان دولتی از دانشگاه علوم پزشکی زابل تا عضو کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی هرگونه آلودگی آب را رد و از سلامت کامل آن خبر میدهند!
تاییدات مسئولین بهداشتی در حالی است که فرزاد محمدی مدیر برنامه سلامت چشم و پیشگیری از نابینایی وزارت بهداشت خبر از شیوع بیماری تراخم مرز مشترک ایران و افغانستان داد و محمد اریش مدیر گروه چشم پزشکی بیمارستان الزهراء(س) زاهدان علت این بیماری را استفاده از آب های آلوده عنوان کرد.
هنوز بازار بیماری تراخم از رونق نیفتاده است که به گفته سید باقر حسینی نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با
اوشیدا متاسفانه آب سیستان، وضعیت مطلوبی ندارد به طوری که طبق گفته ی پزشکان متخصص، آلودگی آب سیستان سبب افزایش بیماران گوارشی شده است.
آلودگی آب سیستان سبب افزایش بیماری های گوارشی شده است
وی افزود: با توجه به آلودگی آب سیستان، بایستی مسئولین مربوطه با تدبیر هر چه سریع تر این معضل را حل کنند تا از بروز مشکلات بیشتر در منطقه جلوگیری به عمل آید.
حسینی ابراز داشت: مسئولان بهداشت و درمان نتایجی را در خصوص آلودگی آب اعلام کردند اما وقتی بوی آب تغییر می کند طبیعی است که قطعا اشکالاتی در آن وجود دارد.
نماینده سابق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه، مسئولان بایستی وضعیت موجود را قبول کنند چرا که آب شرب مردم زابل واقعا مشکل دارد، تصریح کرد: وقتی مسئولان اصل مطلب را قبول نکنند و با اصرار بیان می کنند تنها عطر و بوی آب تغییر کرده و از لحاظ بهداشتی مشکلی ندارد به طور حتم نه تنها مشکل را شناسایی نمی کنند بلکه دنبال راهکار هم نمی روند.
وی تاکید کرد: مسئله ی آب با سلامت مردم به طور مستقیم در ارتباط است بنابراین کوتاهی و چشم پوشی در آن منجر به صدمات بسیاری بر پیکره ی جامعه خواهد شد بنابراین مسولان به دنبال رفع این معضل باشند.
انتهای پیام/
منبع:عصرهامون