۰
گزارش پاپایا از گمنامی شهدای گمنام در سرباز؛

غربت نام آوران گمنام در سرباز/ این شهرستان هیچ شهید گمنامی ندارد

مردم سرباز از بی‌توجهی مسئولان و عدم پیگیری برای تشییع پیکر شهدای گمنام و ساخت یادمان در این شهرستان گلایه‌مندند.
غربت نام آوران گمنام در  سرباز/ این شهرستان هیچ شهید گمنامی ندارد
غربت نام آوران گمنام در سرباز/ این شهرستان هیچ شهید گمنامی ندارد
به گزارش خبرنگار پاپایا، نخستین بار سال 74 بود که پیکر مطهر شهدای گمنام در جزیره ابوموسی به خاک سپرده شد و یک حرکت اصیل و تاثیرگذار فرهنگی در کشور کلید زده شد. کم کم این رسم خوشایند به دانشگاه‌ها و مراکز مختلف علمی، آموزش و تحقیقاتی هم کشیده شد و دلیل آن تقاضاهای مختلف مردم و مسئولین برای نزدیکی به مزار شهدای گمنام است که برایشان منشأ خیر و برکت محسوب می‌شود. سازمان صدا و سیما، مجتمع «UCF» اصفهان، مرکز پلیس راهنمایی و رانندگی کشور، راکتور آب سنگین اراک، بازار تهران، تپه نورالشهدای کلکچال، باغ موزه دفاع مقدس، دانشگاه تهران، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه الزهرا(س)، دانشگاه شهید بهشتی، فرهنگسراها، بوستان‌ها، پادگان‌ها، ارگان‌های نظامی کشور از جمله نهادهایی است که در طول 19 سال گذشته میزبان پیکر مطهر شهدای گمنامی شدند که بعد از گذشت سال‌ها از جنگ تحمیلی، پیکرشان در تفحص کشف می‌شود.
 


 سرپرست هیئت محبان الزهرا(س) شهرستان سرباز درگفت و گو با خبرنگار ما، با اشاره به نبود هیچ محل زیارتی در شهرستان سرباز، بیان کرد:حضور پیکر مطهر شهدای گمنام  شهرها و روستاهای استان را متبرک کرده است اما متاسفانه شهرستان سرباز از نعمت حضور شهدا گمنام بی بهره مانده است
وی ادامه داد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبر  چند موضوع می‌تواند در معنویت مردم تاثیرگذار باشد یکی موضوع تدفین و تشییع شهدا و دیگری مسئله اردوهای راهیان نور است  و ما انتظار داریم تا با پیگیری مسئولین  سرباز مردم خونگرم و انقلابی این شهرستان نیز از داشتن این نعمت بزرگ بهرمند شوند.
محمد رحیمی افزود: ما تا به ابد به آن‌ها که قمقمه‌ها را دفن کردند تا هوس آب نکنند مدیونیم، جوانان و نوجوانان ما حق دارند تا از نزدیک هم صحبت این مردان خداباشند.
وی اظهار داشت: در سالهای گذشته بارها از مسئولین درخواست کردیم تا با پیگیری این مهم راه را برای حضور پیکر شهدای گمنان هموار کنند اما تاکنون هیچ اقدام جدی از سوی آنان انجام نشده است.
 


یکی دیگر از شهروندان شهرستان سرباز به بیان این مطلب که دلم به حال شهرستان سرباز می سوزد،گفت: وقتی به مهمانان نوروزی می گفتیم که سرباز شهید گمنام ندارد برایشان سخت بود باور این مطلب که مسئولین  شهرستانی با این  مردم خونگرم،انقلابی و ولایت مدار هنوز کاری برای ساخت محلی به عنوان  تپه الشهدا و یا  تشییع پیکر شهدای گمنام و ساخت  یادمان انجام نداده اند.   
وی ادامه داد: ما جوانان و مسئولان برای رسیدن به این هدف بزرگ عزمان را باید جزم کنیم، بعد ببینید شهدا چطور جوانان را جذب می کنند.
یونس درویش مقدم افزود: مزار مطهر شهدای گمنام قبل از هر چیز زیارتگاه و خلوتگاه پدران و مادرانی است که فراق یار، زودتر از گذر عمر رنگ سپیدی بر سر و رویشان نشانده است و محلی است برای خانواده های شهدای مفقودالاثر تا به یاد شهید عزیز خود، پیوسته بر مزار شهدای گمنام رفته و حرفهایی را که شاید نمی توانند به ما بگویند به آنان گفته و با درد و دل سبک شوند.
وی در پایان با اشاره به اینکه شاید شهدای گمنام منتظرند تا ما آمدنشان را جدی تر بخواهیم، اظهار داشت: اگر مردم و مسئولان شهرستان با همبستگی کامل پیگیر زمینه سازی برای میزبانی از شهدای گمنام باشند به لطف خداوند و عنایت شهدای گمنام، به زودی این آرزوی دیرینه ما محقق خواهد شد.
کد مطلب: 426212