به گزارش
پاپایا؛ عبدالله بامری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی
عصرهامون افزود: این میزان اعتبار از محل اعتبارات ملی و استانی باید تامین شود و در صورت تخصیص، این طرح ها به مرحله اجرا درخواهند آمد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه از حدود یک سال قبل به دلیل وجود طرح های مطالعه شده در این معاونت، هیچ طرح مطالعه ای که توسط مشاوران باید انجام بشود در استان نداشتیم، اظهار کرد: در طی این مدت تنها اقدام به تهیه چکیده مطالعات کرده ایم و برخی از پروژه ها را در دست اقدام قرار دادیم.
این مقام مسئول در خصوص اینکه کدام یک از پروژه های آبخیزداری سیستان و بلوچستان شاخص است، بیان کرد: تمامی طرح و پروژه های آبخیزداری با توجه به منفعتی که می رسانند شاخص هستند، برخی از پروژه ها باعث تامین آب مورد نیاز سفره های زیر زمینی، برخی برای تجمیع آب های سطحی و غیره می شوند و هر کدام به نوعی سود خود را به مردم می رسانند.
وی در خصوص بند خاکی تراکمی رودخانه حرمک-سندگل نیز گفت: عملیات احداث این بند از چند روز گذشته توسط این معاونت آغاز شده است و در صورت تخصیص به موقع اعتبارات تا 5ماه آینده در صورت تخصیص اعتبارات مورد نیاز، تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.
بامری بیان کرد: براساس برآورد انجام شده، بیش از 4میلیارد تومان برای اجرای این پروژه مورد نیاز است که بخشی از این اعتبارات از محل اعتبارات استانی تخصیص داده شده و امیدواریم مابقی اعتبار مورد نیاز این بند در کوتاه ترین زمان تخصیص پیدا کند.
طرح جامع مديريت آبخيز در سیستان و بلوچستان شروع بكار كرد
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان در خبری دیگر گفت، طرح مدیریت جامع حوزه در سیستان و بلوچستان آغاز شد و در این راستا منطقه نوک آباد شهرستان خاش به صورت پایلوت انتخاب شده است.
وی با بیان این که این طرح در راستای رسیدن به توسعه پایدار و همه جانبه در عرصه های آبخیز توسط سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور اجرا می شود، ادامه داد: مرحله اول اجرای این طرح انسجام سازمانی و تشکیل ساختار مناسب برنامه ریزی در حوزه آبخیز می باشد.
بامری اظهار کرد: تاکنون عملیات اجرایی خاصی در منطقه پایلوت انجام نشده است و تاکنون کارگروه و کمیته های مورد نیاز اجرای این طرح تشکیل شده است.
وی خاطر نشان کرد: توسعه همه جانبه و پایدار شامل توسعه اجتماعی- اقتصادی - انسانی و عرصه های طبیعی و... بوده که با استفاده از قابلیت هر عرصه حوزه آبخیز و با مشارکت و محوریت مردم و آبخیز نشینان میسر می شود.
شایان ذکر است حوزه آبخیز نوک آباد با مساحت43هزار و 850 هکتار در 120 کیلومتری در جنوب شهرستان زاهدان و حدود 60 کیلو متر شمال شهرستان خاش واقع شده و 34 روستا و پارچه آبادی با حدود هزار خانوار جمعیت روستایی را شامل می شود.
انتهای پیام/