به گزارش
پاپایا؛ رضا نجفی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی
عصرهامون، سطح نخلستان های استان را 54 هزار هکتار ذکر کرد و اظهار داشت: 43 هزار هکتار از این سطح بارور است.
وی با بیان اینکه سالانه حدود 210 هزار تن خرما در استان تولید می شود، ادامه داد: میزان تولیدات در شهرستان چابهار و کنارک محدود است.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: با کیفیت ترین خرمای استان مجول نام دارد که میزان تولید آن محدود است ولی خرماهای ربی و مضافتی با تولید 80 درصد خرماهای معروف استان هستند.
نجفی خاطر نشان کرد: سال 91 با ظرفیت سردخانه ای، فناوری و بسته بندی خرما حدود 17 هزار تن تولید داشتیم اما اکنون این ظرفیت افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه مقدار زیادی از خرمای استان ما با برند بم تولید و صادر می شود، گفت: خوشبختانه تا کنون 10 برند در استان شکل گرفته است.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه سالم ترین خرمای کشور مربوط به ماست، خاطر نشان کرد: امسال 3 هزار تن خرمای ارگانیک تولید داشتیم که با تاییدیه دفتر جهانی ارگانیک در آلمان تاییدیه گرفتیم و به کشور های اروپایی صادر کردیم.
وی گفت: 25 هزار تن از خرمای استان به هفت کشور پاکستان، افغانستان، روسیه، هند، امارات، مالزی و ترکیه صادر می شود.
انتهای پیام/