به گزارش خبرنگار
پاپایا، با هدف آشنایی نسل جوان به خصوص دختران دانشجو و دانش آموز سرباز با غذاهای سالم خانگی و احیای غذاهای سنتی و محلی، یک دوره جشنواره غذاهای بومی محلی با حضور مسئولین و جمعی از دختران دانشجو و دانش آموزان این شهرستان در محل دانشگاه پیام نور راسک برگزار شد.
در این جشنواره که به همت دانشگاه پیام نور راسک برگزار شد، بیش از 70 بانوی آشپز شهرستان سرباز با پخت غذاهای سنتی و محلی از جمله بت کور، بت دار، بت چتّوک، کرایی و تبائگ با هم به رقابت پرداختند.
در پایان این رقابت و پس از انجام داوری غذاهای این جشنواره، از سه نفر از برگزیدگان و همه شرکت کنندگان با اهدای جوایزی تجلیل شد.
انتهای پیام//