به گزارش
پاپایا، به نقل از
عصرهامون ۳۰ خرداد ماه ۹۵ بود که کفش دست دوم قاچاق عامل مرگ شهروند زاهدانی شد؛ پس از آن مقرر شد تا اجناس استوک از سطح شهر جمع آوري شود.
اجناس استوک از سطح شهر جمع آوري می شود
محمد شريف خالقي دبير کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سيستان و بلوچستان گفته بود که سال گذشته پيگيري هايي در اين زمينه انجام شد تا در سطح اداري براي افرادي که وسايل دست دوم مي فروشند محدوديت ايجاد کنيم و در اين کار نيز موفقيت هايي به دست آمد.
وی بيان کرد: نگاه ما اين است که مردم از وسايل دست دوم استفاده نکنند چون ممکن است به بيماري هاي خطرناک واگير دار مبتلا شوند.
با فروشندگان اجناس استوک برخورد می شود
برنامه ریزی برای جمه آوری پوشاک استوک در حالی بود که محمد عباسزاده محمودی مدیر بازرسی اصناف زاهدان نیز عنوان کرده بود که در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان با فروشندگان پوشاک کهنه خارجی برخورد می شود.
تعزیرات حکومتی استان نیز خبر از برخورد با این فروشندگان داده بود و گفته بود که طبق هماهنگي هاي انجام شده مقرر گرديده تا ابتدا اطلاع رساني به واحد هاي صنفي صورت گيرد سپس در صورت ادامه فرآيند برخورد قانوني انجام شود که در اين خصوص انتظار مي رود شهروندان و اتحاديه پوشاک همکاري لازم را با ضابطين تعزيرات حکومتي داشته باشند.
با این حال با گذشت ۱۰ ماه نه تنها پوشاک تاناکورا از سطح بازار استان جمع آوری نشد بلکه به دلیل ازدیاد ورود این کالا در ایام نوروز بازار فضای کافی برای فروش آن ها نداشت و فروشندگان این اجناس مجبور شدند بساط پوشاک استوک خود را تنها چند متر پایین تر از فرمانداری زاهدان پهن نمایند.
به نظر می رسد یا دستگاه های نظارتی درانجام وظیفه خود کوتاهی کرده اند یا دست هایی پشت پرده از ورود کالاهای دست دوم حمایت می کند که قوی تر از وظایف دستگاه های نظارتی ست!.
انتهای پیام/