۰
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی:

اعتیاد بزرگترین معضل جوانان در سیستان و بلوچستان/ زاهدان صدرنشین حاشیه نشینی

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتیاد یکی از بزرگترین معضلات اجتماعی است که جوانان استان با آن روبه رو هستند، گفت: در راستای کاهش این معضل بزرگ نیازمند حرکتی جدی هستیم.
اعتیاد بزرگترین معضل جوانان در سیستان و بلوچستان/ زاهدان صدرنشین حاشیه نشینی
اعتیاد بزرگترین معضل جوانان در سیستان و بلوچستان/ زاهدان صدرنشین حاشیه نشینی
به گزارش پاپایا، حسینعلی شهریاری در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس با تدوین طرح های موثر در کاهش جرایم و آسیب ها می توانند نقش موثری در پیشگیری از وقوع جرم داشته باشند، اظهار داشت: از عمده مشکلاتی که امروزدر شهرستان زاهدان با آن روبه رو هستیم استفاده جوانان از سلاح سرد و سوء مصرف مواد مخدر است که باید با تدوین طرح های موثر در برخورد با جرایم و آسیب های اجتماعی تلاش کرد.
وی با اشاره به چهار آسیب اولویت دار عنوان شده از سوی مقام معظم رهبری، ادامه داد: حاشیه نشینی، طلاق، فساد و مواد مخدر از آسیب های عنوان شده توسط رهبر انقلاب است که امروزه افزایش حاشیه نشینی و اعتیاد در جوامع از جمله مشکلات بزرگی است که دامن برخی شهرها را گرفته و شهرستان زاهدان نیز از این امر مستثنی نیست به طوری که در بحث حاشیه نشینی جزو اولین استانها است.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اعتیاد یکی از بزرگترین معضلات اجتماعی است که جوانان استان ما با آن روبه رو هستند که در راستای کاهش این  معضل بزرگ نیاز به یک حرکت جدی هستیم.
وی افزود: یکی از نیازهای امروز جامعه  آگاه سازی خانواده ها از خطرات اعتیاد و گرایش جوانان به سوی این پدیده شوم و خانمان ‌سوز است که در این راستا باید با برگزاری دوره های آموزشی لازم والدین را آگاه ساخت.
وی با اشاره به اینکه آموزش نقش اساسی در‎ ‎رشد فکری و آگاهی مردم دارد، بیان کرد: آموزش رابطه تنگاتنگی با کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی دارد و هزینه ای که در بخش آموزش و پیشگیری از جرایم  شود قطعا کمتر از هزینه ای است که یک جرم و آسیب در پی خواهد داشت.
شهریاری تصریح کرد: بهترین راه برای کاهش جرایم در جامعه پیشگیری از وقوع این آن ها است چرا که پیشگیری هزینه های اجتماعی  جرم را کاهش داده و افزایش اعتماد عمومی و کاهش بی عدالتی را به همراه خواهد داشت.
وی ابراز داشت: تا زمانی که نتوان اقدامات موثری در راستای پیشگیری از وقوع جرایم را در جامعه انجام داد، روند ورودی پرونده ها به قوه قضاییه کاهش نخواهد داشت از این رو هرچه تعداد قضات نیز افزایش پیدا کند تاثیری در روند رسیدگی به پرونده ها وجود ندارد.
شهریاری با بیان اینکه پیشگیری از جرم همانند پیشگیری از بیماری در علم پزشکی است، ادامه داد: اگر هر کدام از شهروندان در راستای کاهش جرایم و پیشگیری از وقوع جرم قدمی بردارد دیگر شاهد افزایش ورودی پرونده ها به محاکمه و افزایش جرم و جنایت در استان نخواهیم بود و هر شهروند به تنهایی می تواند  یک سفیر پیشگیری از جرم در شهر خود باشد.
 
انتهای پیام/
 
کد مطلب: 428191