به گزارش
پاپایا، در این بازدید روند ارائه خدمات توسط کارشناسان مراکز مشاوره و شیوه گزارش مشورتی و غربالگری مورد بررسی قرار گرفت و همچنین مسئولین مراکز گزارش مختصر از کار مرکز، تعداد پرونده ارجاعی، تعداد صلح و سازش و پرونده های عدم سازش ارائه نمودند و در ادامه هریک از قضات سوالاتی در راستای پرونده های ارجاع شده مطرح که مسئولین مراکز پاسخگو بودند.
محمدعلی حمیدیان نیز دراین بازدید نقش مراکز مشاوره را در کاهش فرایند طلاق نقشی موثر و کارآمد عنوان کرد و گفت: با توجه به اهميتي که مشاوران خانواده در زندگي افراد دارند، متاسفانه این مراکز هنوز انطور که بايد در بین مردم شناخته نشده و فرهنگ کافی استفاده از مشاور بين مردم نهادينه نشده است.
معاون رئیس کل دادگستری استان در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ادامه داد: طلاق به عنوان یک مسئله اجتماعی که در برگیرنده انحلال قانونی ازدواج و جدایی زن و شوهر است به لحاظ تاثیرات گسترده در روند رشد جمعیت و همچنین دگرگونی ساختار خانواده حائز اهمیت به سزایی است.
وی با بیان این که این مشاوره ها نقش کارآمد و سازنده درفصول مختلف زندگی افراد دارد اظهارداشت: اگرچه ممکن است با وجود مشاوره برخی پرونده ها منجر به صلح و سازش نشده باشد و به طلاق بیانجامد، اما نمی توان نقش آن را در افزایش مهارت های زندگی نادیده گرفت و در ادامه به بررسی پرونده های ارجاعی از دادگستری پرداختند.
انتهای پیام/