۰
گزارش پاپایا از مشکلات برق در بلوچستان؛

مشترکین قصرقند چشم انتظار مساعدت دولت/ انشعابات غیرقانونی عامل اصلی افت ولتاژ برق شهروندان

مدیر اداره برق دشتیاری و پلان چابهار گفت: بسیاری از مشکلات افت ولتاژ و قطعی برق در سطح روستاهای سیستان و بلوچستان، به دلیل وجود انشعاب های غیر مجاز است.
مشترکین قصرقند چشم انتظار مساعدت دولت/ انشعابات غیرقانونی عامل اصلی افت ولتاژ  برق شهروندان
مشترکین قصرقند چشم انتظار مساعدت دولت/ انشعابات غیرقانونی عامل اصلی افت ولتاژ برق شهروندان
به گزارش پاپایا، گرمای شدید بیش از 50 درجه ای هوا در جنوب سیستان و بلوچستان در کنار مشکلاتی چون سرقت کابل های شبکه برق و افت ولتاژ از بزرگترین مشکلات مشترکین برق در شهرستان های نیکشهر و قصرقند است.
در این میان بخش تلنگ از توابع شهرستان قصرقند با 18 هزار و 368 نفر جمعیت و 5 هزار و 128 خانوار یکی از محروم ترین مناطق کشور، سالهاست با مشکلات فراوانی در زمینه برق روبه روست به گونه ای که از نظر شاخص های آب، فضاهای آموزشی، راه، برق و طرح هادی روستایی این منطقه در پاین ترین  نرم کشوری قرار داشته و عموم مشترکین برق در بخش تلنگ از کاهش افت ولتاژ برق و قطعی های فراوان گلایه دارند.
مردم بخش تلنگ در طول سال های متمادی به دلیل دوری از مرکز شهرستان و امکانات رفاهی با محرومیت های زیادی مواجه بوده اند و این محرومیت ها تا جایی پیش رفته است  که مردم این بخش برای رسیدن به قصرقند مرکز شهرستان باید از سه شهرستان چابهار، کنارک و نیکشهر عبور کنند تا به شهر قصرقند برسند و امور ادارای خود را پیگیری کنند و یا برای حل مشکلات برق به بخش پلان در شهرستان چابهار مراجعه کنند که این موضوع میتواند یکی از عجیب ترین اتفاقات حال حاضر در جهان باشد.

در همین رابطه وحید غلامیان در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، اظهار داشت: با هدف رفع افت ولتاژ و کاهش هدر رفت برق در شبکه،21 دستگاه ترانس برق در 17 روستای بخش تلنگ شهرستان قصرقند نصب شده است.
وی افزود: برای اجرای این پروؤه ها در کنار اجرای سه کیلومتر شبکه فشار متوسط و چهار کیلومتر شبکه فشار ضعیف برق در بخق تلنگ قصرقند، 12 میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیر اداره برق دشتیاری و پلان چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه امور برق نگور چهار بخش دشتیاری، پلان، قسمتی از بخش مرکزی شهرستان چابهار و تلنگ شهرستان قصرقند را زیر پوشش دارد، بیان کرد: امور برق نگور در مجموع ۵۰۰ پارچه روستا را خدمات رسانی می کند و از اهداف ویژه آن بهره مندی مشترکان برق روستایی در بخش های دشتیاری، پلان و تلنگ از برق مطمئن در فصل تابستان است.
وی ادامه داد: تاکنون در روستاهای نالود، توکدان، شیرمحمد بازار، لالوبازار، بوندی، کوتیرو، مچی، جدگال آباد، دنسرتلنگ، ماندیرو، وددو، دک تلنگ، جت بازار دیرمان، چب، گتیوان، چرک و سنی بازار از توابع بخش تلنگ شهرستان قصرقند ترانس های جدید برق نصب شده و نسبت به رفع افت ولتاژ این مناطق اقدام شده است تا برق استاندارد 220ولت در اختیار شهروندان قرار بگیرد.
غلامیان با تاکید بر اینکه بسیاری از مشکلات افت ولتاژ و قطعی برق در سطح روستاهای سیستان و بلوچستان، به دلیل وجود انشعاب های غیر مجاز برق است، خاطرنشان کرد: این انشعابات غیر مجاز علاوه بر اینکه باعث سوء استفاده از بیت المال است موجب ایجاد قطعی در شبکه میشود باعث افزایش خطر برق گرفتگی و آتش سوزی در منازل این افراد خواهد شد.
وی قطع انشعابات غیرقانونی را از ضرورت های منطقه دانست و گفت: امور برق نگور دارای 27 هزار و 700 مشترک برق است که از این تعداد 23 هزار و 535 اشتراک، خانگی هستند و لازم است تا برای رفع افت ولتاژ برق، مردم انشعاب های غیر قانونی خود را قطع کنند.
مدیر اداره برق دشتیاری و پلان چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان در پایان با بیان این مطلب که توسعه شبکه برق در بخش های تلنگ، دشتیاری و پلان یکی از ضرورت اجتناب ناپذیر در جنوب استان است، تصریح کرد: حجم تاسیسات برق این منطقه شامل هزار و 200 کیلومتر خط فشار متوسط ، ۵۲۰ کیلومتر خط فشار ضعیف و هزار و 100 دستگاه ترانس برق است و لازم است برای تامین برق مشترکین شبکه برق بخش های تابعه توسعه یابد.
انتهای پیام/
 
کد مطلب: 428400