۰
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌‌دستی و گردشگری؛

ارائه تسهیلات ۶درصدی به روستاییان/ صنایع‌دستی و گردشگری نسخه شفابخش اشتغال

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌‌دستی و گردشگری گفت: صنایع‌دستی و گردشگری ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد اشتغال داشته و می‌تواند موجب حل مشکل بیکاری در کشور شود.
ارائه تسهیلات  ۶درصدی به روستاییان/ صنایع‌دستی و گردشگری نسخه شفابخش اشتغال
ارائه تسهیلات ۶درصدی به روستاییان/ صنایع‌دستی و گردشگری نسخه شفابخش اشتغال
به گزارش پاپایا،  علی‌اصغر مونسان در دیدار با اقشار مختلف مردم نیکشهر ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص)، امام صادق (ع) و فرارسیدن هفته وحدت، گفت: خوشحالم که توفیق حاصل شد تا در جمع مردم نیکشهر بوده و میتوانم از نزدیک با شما صحبت کنم.
وی با اشاره به حوزه‌های گردشگری، صنایع‌دستی و میراث‌فرهنگی، افزود: امروز گردشگری در دنیا به اقتصاد سوم جهانی تبدیل شده و به‌ صورت مستقیم در تولید ناخالص جهانی اثر گذار میباشد به گونه ای که از هر ۱۱ شغل یک شغل به این بخش مربوط بوده و این مهم نشان‌دهنده اهمیت صنعت گردشگری در دنیا است.
معاون رئیس‌جمهوری با بیان این‌مطلب که دولت توجه ویژه‌ای به صنایع‌دستی و گردشگری دارد، بیان کرد: هستند کشورهایی که با تاریخ و میراث‌فرهنگی کمتر موفق شده اند تا با توسعه پروژه‌های مختلف در حوزه گردشگری درآمد زیادی را به‌واسطه گردشگری کسب کنند اما  این صنعت مهم  به گونه ای در ایران مغفول مانده است که امیدواریم بتوانیم با بهره گیری از مواهب طبیعی، تمدن گران‌بها و سایر ظرفیت‌های منحصر به فرد، گردشگری نقش خود را در اقتصاد کشور ایفا کند و در این استان نیز جبران محرومیت و کم‌برخورداری از طریق بخش گردشگری و صنایع‌دستی اتفاق بیفتد و معضل بیکاری در این استان حل شود.
وی همچنین با اشاره به مصوبه مجلس و طرح حمایت از اشتغال روستایی، ادامه داد:  آیین‌نامه مربوط به این طرح در دولت نهایی و ابلاغ شد که این یک فرصت بی‌نظیر برای حمایت از اشتغال در روستاهاست، ۱ ‌میلیارد و 500میلیون دلار از صندوق ذخیره ارزی و ۱ ‌‌میلیارد و 500میلیون دلار از بانک‌های عامل برای این طرح اختصاص داده شده و این ۳میلیارد دلار در اختیار شهرهای روستایی قرار گرفته و سهم هر استان و هر حوزه از این طرح مشخص شده است.
مونسان با بیان این‌که سهم بخش گردشگری و صنایع‌دستی هرکدام به‌تفکیک این طرح ۱۰درصد است، گفت:  این ۲۰درصد در مجموع معادل ۲۴۰۰میلیارد تومان است که می‌توان با استفاده از آن گردشگری و صنایع‌دستی را در روستاها رونق بخشید، باید با همکاری مسئولان استانی پروژه‌های مربوط به استان سیستان‌و‌بلوچستان زودتر ارائه شود تا مردم این استان بتوانند از تسهیلات ارزان‌قیمت ۶درصدی بهره‌مند شوند.
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در پایان با تاکید بر اینکه صنایع‌دستی و گردشگری ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد اشتغال دارند، تصریح کرد: در این حوزه‌ها با حداکثر ۵۰میلیون تومان می‌توان شغل ایجاد کرد در حالی که این رقم در حوزه‌هایی مانند صنعت ۵۰۰‌میلیون تا یک‌میلیارد تومان است. دولت توجه و گرایش ویژه به صنایع‌دستی و گردشگری دارد زیرا این حوزه‌ها تأثیر بسزایی در امر اشتغال که از مهم‌ترین اولویت‌های دولت بوده که امیدواریم توسعه صنایع‌دستی و گردشگری در این استان به اشتغال در روستاها و بخش‌های مختلف استان سیستان‌و‌بلوچستان کمک کند.
 
انتهای پیام/
 
کد مطلب: 428786