به گزارش
پاپایا، به نقل از
میزان، نصر اله جهانگرد، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه فناوری اطلاعات به عنوان یک ابزار توانمند ساز و کمک کننده برای اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی است گفت: اقداماتی که بر عهده سازمان فناوری اطلاعات در بحث اقتصاد مقاومتی است علاوه بر این که به عنوان یک پروژه مستقل به حساب میآید، برای دیگرحوزه ها نیز کارایی دارد و آنها از این اقدامات به مساوات بهره خواهند برد.
وی همچنین با نام بردن پروژههای دولت الکترونیک و دولت همراه به عنوان پروژه اقتصاد مقاومتی که بر عهده سازمان فناوری اطلاعات است خاطرنشان کرد: همانطور که در افتتاح رسمی پرتال دولت الکترونیک مشاهده شد، هماهنگیهای لازم برای این پروژهها از مدتها قبل انجام شد و طرح جامع آن در شورای فناوری اطلاعات به انجام رسید که در ادامه نیز درشورای اجرایی فناوری اطلاعات تقسیم کار آن نیز به سرانجام رسید.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در ادامه افزود: امسال 20 درصد خدمات دولت الکترونیک در اختیار مردم قرار میگیرد که پیش بینی ما بیش از این مقدار در نظر گرفته شده است.
جهانگرد ضمن اشاره به اهمیت این پروژهها بیان کرد: از این طریق مردم میتوانند به سهولت به انواع خدماتی که در دولت است دسترسی پیدا کنند و اطلاعات بگیرند و این امر به کاهش زمان و هزینه خدمت مربوطه منجر خواهد شد، در کنار آن سلامت اداری و بهینه سازی نظام اداری نیز به وجود خواهد آمد.
وی تأکید کرد: برنامه ریزیهای مربوطه در این زمینه انجام شده و با پیش بینیهایی که از گذشته داشتیم امیدواریم گامهایی که به صورت فشرده پیش روی ما قرار دارد با استحکام پیموده شود و خدمات ملموسی را در اختیار مردم کشور قرار دهیم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات در پایان در ارتباط با تولید محتوای مورد نیاز در پرتال دولت الکترونیک تشریح کرد: در کشور بیش از صد دستگاه عمده وجود دارد که این دستگاهها اغلب دارای وب سایت هستند؛ اما در پرتال رسمی کشور لازم است تمام خدماتی که در سایت نشان داده میشوند از یک استناد حقوقی و فنی برخوردار باشند که برای این امر، کمیته فنی متشکل از نیروهای سازمان فناوری اطلاعات و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ایجاد شده است.
انتهای پیام/