۰

مرگ کودک ده ساله معاون ابتکار را به سرباز کشاند/۲۰ محیط بان برای حفاظت و نگهداری از گاندو

معاون سازمان حفاظت محیط زیست کشور به همراه مسئولان شهرستان سرباز برای دلجویی از خانواده و بازماندگان کودک جان باخته به سرباز سفر کرد.
مرگ کودک ده ساله معاون ابتکار را به سرباز کشاند/20 محیط بان برای حفاظت و نگهداری از گاندو
مرگ کودک ده ساله معاون ابتکار را به سرباز کشاند/20 محیط بان برای حفاظت و نگهداری از گاندو
به گزارش خبرنگار پاپایا، معاون سازمان حفاظت محیط زیست کشور به همراه مسئولان شهرستان سرباز برای دلجویی از خانواده و بازماندگان کودک جان باخته در حادثه حمله گاندو و همچنین بازدید میدانی از منطقه وقوع حادثه به روستای کشاری سفر کردند.
پروين فرشچي با حضور در منزل خانواده علیرضا بزرگزاده کودک ده ساله سربازی ضمن اظهار تاسف از این حادثه ناگوار، بیان کرد: مرگ این کودک باعث ناراحتی تمامی کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست کشور  و بخصوص خانم ابتکار ریس سازمان شده است.
وی ادامه داد: تمساح پوزه کوتاه موجودی است خجالتی و اما در این موقع از سال که فصل زاد و ولد و تخم گذاری این حیوان است  در صورت نزدیک شدن به زیستگاه ان حالت تهاجمی به خود میگیرد.
معاون محيط زيست دريايي با بیان این مطلب که امیدواریم دیگر شاهد چنین رویدادهای تلخی نباشیم، تصریح کرد:سازمان حفاظت محیط زیست کشور موظف است که دیه این کودک را پرداخت کند.

فرماندار شهرستان سرباز نیز در این دیدار با اشاره به خشکسالی های دوره ای در این منطقه و خشک شدن آب رودخانه های این منطقه، از سازمان محیط زیست درخواست کرد تا نسبت به انتقال تمساح های مزاحم و نزدیک روستاها به سد پیشین اقدام کنند.
حمید الدین یوسفی با اشاره به گستردگی منطقه حفاظت شده گاندو در دوشهرستان سرباز و چابهار خواستار جذب محیط بانان بیشتر در این منطقه شد تا علاوه بر حمایت بیشتر از این گونه خاص در این منطقه، از وقوع حوادثی اینچنینی نیز جلوگیری شود.

در پایان این دیدار فرشچي بیان کرد: بزودی بیست محیط بان بومی جهت حفاظت و نگهداری از این گونه نادر جذب و بکار گیری خواهند شد.
 
گفتنی است بر اثر  گرمای شدید و عدم نزولات جوی اکثر منابع آب شرب و آب های سطحی رودخانه های شهرستان سرباز خشک و یا در حال خشک شدن هستند و مردم هم برای جمع آوری آب به برکه ها و تالاب های نزدیک می شوند که تنها زیستگاه پوزه کوتاه یا "گاندو" در کشور محسوب می شوند.
غذای اصلی این تمساح ماهی‌ها، پرندگان و پستانداران اطراف رودخانه است پس گاندو یک آدمخوار بالفطره نیست. گاندو مثل تمساح ها و کروکودیل های دیگر خوی تهاجمی کشنده ندارد. چرا که گاندو بر خلاف جثه‌اش به غذای زیادی احتیاج ندارد و شاید 500 گرم گوشت در روز رضایت خاطرش را فراهم کند. هر چند دیده شده که گاندو در ایام خشکسالی و قحطی به دام‌ها، سگ‌های گله و حتی انسان حمله می کند.
انتهای پیام/
 
کد مطلب: 423716