به گزارش
پاپایا، پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، فضای جامعه در بسیاری از نقاط از فرهنگ طاغوتی پاک نشده بود و مظاهر آن در جای جای مراکز علمی و آموزشی به چشم میخورد، به گونه ای که عوامل فعال وابسته به خاندان پهلوی در دانشگاهها مانع اشاعه فرهنگ اسلامی بودند و این موضوع باعث شد تا دانشجویان خط امام در برابر این مسأله به مقابله برخاسته و دانشگاهها تعطیل شود.
امام خمینی(ره) نیز این خیزش انقلابی دانشجویان سراسر کشور را تایید کرد و در تاریخ ۱۶ مرداد ۱۳۵۹ ستاد عالی انقلاب فرهنگی، جهاد دانشگاهی را در راستای اهداف انقلاب فرهنگی ایران تأسیس کرد تا با ایجاد این ستاد، فرهنگ منحط غربی از مراکز علمی و فرهنگی کشور زدوده شود.
فرماندار شهرستان سرباز در گفت وگو با خبرنگار
پاپایا، با اشاره به سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی به فرمان معمار کبیر انقلاب، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1359 با فرمان امام خمینی(ره) و توسط ستاد عالی انقلاب فرهنگی، در راستای اهداف انقلاب فرهنگی ایران تاسیس شد.
حمیدالدین یوسفی ادامه داد: تحقق اهداف انقلاب فرهنگی، گسترش گرایشات مذهبی دینی در بین دانشجویان، توسعه فناوری، بهره گیری از نیروهای کارآمد و متخصص داخلی برای کم کردن وابستگی علمی و فرهنگی واستقرار نظام آموزش عالی مبتنی بر باورها و ارزشهای دینی و ملی کشور در سطح دانشگاهها از جمله اهداف جهاد دانشگاهی است.
وی افزود: جهاد دانشگاهی یک نهاد عمومی غیر دولتی است که میتواند یک پیوند منطقی میان فرهنگ آکادمی و عمومی جامعه برقرار کند و با بهبود وضع نقاط قوت وتقویت، بازنگری در امور، میتوان فرهنگ جهادی را در حوزه دانشگاهها با ارزشهای دینی، منطقهای و محلی برقرار کنیم.
یوسفی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی پلی بین دانشگاه و جامعه است، اظهار کرد: عمده ترین هدف جهاد دانشگاهی در حال حاضر، عینیت بخشیدن به آرمان های انقلاب اسلامی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، گسترش گرایش دینی و مذهبی در بین دانشجویان و استقرار نظام آموزش عالی مبتنی بر ارزش های اسلامی در سطح دانشگاه هاست.
انتهای پیام