۰

همایش های میلیونی برای هیچ!/ « آلوده ترین شهر جهان» و «اهتزاز پرچم آمریکا» ماحصل همایش های پوچ

رشد چشم گیر برگزاری همایش ها، سمینارها و کنفرانس هایی که اغلب نه تنها هیچ دستاوردی برای کشور ندارند بلکه هزینه های میلیونی را نیز به کشور تحمیل می کنند نشانه آسیبی عمومی در فضای مدیریتی کشور است.
اهتزاز پرچم آمریکا
آلوده ترین شهر جهان
همایش
اهتزاز پرچم آمریکا آلوده ترین شهر جهان همایش
به گزارش پاپایا؛ به نقل از عصرهامون، سال هاست که شاهد افزایش همایش ها و سمینارها درکشور هستیم؛ همایش های متعدد با موضوعات مختلف و گاهی هزینه های سنگین که بر نهاد ها و سازمان ها تحمیل می شود هر چند اگر این همایش ها پیشوند بین المللی به خود بگیرد بیشتر از گره گشایی کارنامه مدیران را ستاره دار می کند و خزانه کشور را خالی تر؛ حتی اگر اثر گذاری هم داشته باشد نسبت به هزینه هایشان مورد انتقاد هستند. 
علی ای حال سیستان و بلوچستان نیز از این قاعده مثتثنی نبوده و همواره شاهد برگزاری همایش و سمینارهایی است که دستاوردی جز هیچ برای کشور نداشته است . یکی از همایش ها و سمینارهایی که تا همیشه در خاطر مردم این خطه از کشور خواهد ماند برگزاری مراسم روز جهانی تالاب¬ها در سال 1393 در کنار تالاب¬ بین المللی هامون بود که نه تنها دستاوردی برای این خطه از کشور جز کسب رتبه جهانی" آلوده ترین شهر جهان" نداشت بلکه باعث انتقاد و پرده برداری برخی از نمایندگان مجلس از هزینه های نجومی این مراسم هم داشت. زهره طبیب‌زاده نوری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار عصر هامون گفت: سفر اخیر رییس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور به سیستان و بلوچستان هزینه‌ بالایی را به دولت تحمیل کرد.
اهتزاز پرچم امریکا در کنفرانس آیورا وی ادامه داد: علاوه بر اینکه بیش از صد میلیون تومان صرف این سفر شده است، هیچ اقدامی هم در جهت رفع مشکلات مردم استان صورت نگرفته است. این نماینده مجلس بیان داشت: 140 نفر همراه خانم ابتکار در این سفر حضور داشته‌اند اما باید دید آیا افزایش تعداد افراد به معنای افزایش بازدهی است؟! طبیب‌زاده با تأکید بر بار سیاسی سفرهای خانم ابتکار، اظهار داشت: متأسفانه در سفرهای استانی، با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی، انجام فعالیت‌های سیاسی در اولویت کارهای خانم ابتکار قرار می‌گیرد و مشکلات زیست محیطی جایی در برنامه‌های رئیس این سازمان ندارد. به این ترتیب، هیچ اقدام مثبتی در راستای حل معضلات مردم صورت نمی‌گیرد. یکی دیگر از همایش هایی که نه تنها هیچ دستاوردی جز اهتزاز پرچم آمریکا در چابهار و یدک کشیدن پیشوند بین المللی برای کشور نداشته است کنفرانس آیورا«روسای مناطق آزاد کشورهای اقیانوس هند» در منطقه آزاد چابهار بود. کنفرانسی که تنها با گرفتن عکس یادگاری در پایان مراسم خاتمه یافت و دستاوردی از این کنفرانس در چابهار مشاهده نشد. هرچند برگزاری سمینارهای بی فایده از سوی رهبر معظم انقلاب نیز مورد انتقاد قرار گرفته و ایشان فرمودند: این سمینارها و امثال آنها چه معجزه‌ای می‌کند؟ چرا اقدامی قاطع انجام نمی‌شود که نتیجه را مردم به‌صورت ملموس مشاهده کنند؟ با این حال همچنان دوران طلایی همایش ها و سمینارهای بی حاصل در حال تکرار است و سالانه در استان شاهد برگزاری صد ها همایش و سمینار و کنفرانسی هستیم که عدم برگزاری اغلب این همایش ها سبب شود که نه تنها آب که از آب تکان نخورد هیچ ، امور مربوطه به سامان بهتری هم می رسد! علی ای حال پرسش اینجاست که چه بخشی از همایش ها و سمینارهای متعدد و اغلب پرهزینه ای که برگزار می شوند، ضروری هستند ، چه بخشی از آنها غیر ضروری اند و آیا اصولا ملاک و معیاری برای سنجش ضرورت همایش ها و سمینارها وجود دارد؟ انتهای پیام/
کد مطلب: 426948