۰

ساعت شهری راسک درخواب/ معابر شهری راسک در وضعیت بحرانی

میدان ساعت راسک در دهه فجر به بهره برداری رسید اما تنها پس از گذشت سه ماه این ساعت سیصد میلیون ریالی خراب شده است و مسئولین شهر راسک برای تعمیر آن اقدام نمی‌کنند.
ساعت شهری راسک درخواب/ معابر شهری راسک در وضعیت بحرانی
ساعت شهری راسک درخواب/ معابر شهری راسک در وضعیت بحرانی
به گزارش پاپایا، امروزه در اکثر شهرهای ایران می‌توان ردپایی از وقایع و دوره‌های تاریخی خاص و باشکوهی را مشاهده نمود.ولی ازآنجایی که شهر از امکانات و عوامل رشد مساوی در طول زمان برخوردار نبوده‌اند، و این تفاوت ها حتی در ابعاد کوچک نیز قابل مشاهده است تاجایی که شهرهای نزدیک به هم، با فرهنگ و آدام رسوم یکسان نیز در ظاهر متفاوت بوده تفاوت‌های آشکاری در سیمای شهرهادیده می‌شود. در حالی که شهر سالم و توسعه‌یافته، شهری است که در حین رشد، توسعه و‌ایجاد فضاهای جدید، ارتباط منطقی و منسجمی بین آن فضاها برقرار نموده و یکپارچگی و هویت شهر را حفظ و تقویت نماید.
همواره در بین کارشناسان مسائل شهری، زیباسازی شهر از دو بُعد کارکردی و بصری مورد مطالعه قرار می‌گیرد. بُعد کارکردی به جنبه‌های عملکردی عناصر محیط، المان‌ها، مبلمان و طراحی‌های منظر شهری می‌پردازد و عموماًبر جسم شهروندان تاثیرگذار است و بُعد بصری نیز به مقوله‌ی رنگ، فرم و ترکیب فضا و محیط می‌پردازد و غالباً مولفه‌های روحی و روانی را مورد نظر قرار می‌دهد.
عملیات زیباسازی فرایندی است که به توسعه کیفی فضای شهر و ارتقای کیفیت زندگی شهری می پردازد تا به شکل گیری شهر سالم، فرهنگی و انسان مدار برسد. پس میتوان گفت شهری زیباست که بر اساس شرایط محیطی و نیازهای انسانی به صورت منطقی و متناسب شکل گرفته باشد. شهری که به کیفیت زندگی و روح و روان انسان احترام بگذارد.
محیط زیبا، فضایی است که فرد در آن هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی احساس آرامش و راحتی نماید. این زیبایی به عوامل و عناصری مثل کیفیت طراحی شهری، کیفیت مصالح به کار رفته در نماها، رنگ، فرم، معماری نور، روشنایی در شب، ضوابط معماری نما، افق دید و کیفیت و کمیت فضای سبز، المان‌ها و مونومان‌ها و همچنین تناسب احجام با محیط، پاکیزگی شهر، ترافیک، کیفیت تاسیسات زیربنایی شهر، کیفیت و کمیت تبلیغات شهری .... بستگی دارد.
 


در همین راستا سعید بلوچ زهی یکی از شهروندان راسک با حضور در دفتر پایگاه خبری پاپایا و گلایه از خرابی یک ماهه ساعت شهری راسک،گفت: میدان ساعت راسک در دهه فجر به بهره برداری رسید اما تنها پس از گذشت سه ماه این ساعت سیصد میلیون ریالی خراب شده است و مسئولین شهر راسک برای تعمیر آن اقدام نمی‌کنند.
وی با اشاره به اینکه هر طرف این ساعت یک زمان متفاوت را نشان میدهد، بیان کرد: با گذشت بیش از یک ماه از خرابی این ساعت هیچ اقدام مثبتی برای رفع این مشکل انجام نشده است.
بلوچ زهی افزود: بسیاری از کوچه ها و خیابانهای شهر راسک  خاکی است و پر از چاله های کوچک و بزرگی است که بلای جان شهروندان در شبهای تاریک این شهر شده است ای کاش به جای این هزینه های سنگین که ثمری هم نداشت این هزینه صرف زیبا سازی شهر می‌شد.
 

 

کد مطلب: 423510