به گزارش
پاپایا، به نقل از
عصرهامون، غرق شدگی یکی از موضوعاتی است که همه ساله بحث های زیادی در مورد آن می شود اما برای کم کردن تلفات انسانی در جوامع مختلف سعی می شود تا با راه اندازی استخر های ورزشی و پرورش ماهی و میگو از این حادثه جلوگیری کنند و یا محل های خاصی را با نظارت بیشتر در سواحل و رودخانه ها در نظر بگیرند.
این موضوع در سیستان و بلوچستان نیز جای تامل دارد چرا که در در سواحل چابهار، رودخانه هیرمند و چاه نیمه ها و تالاب بین المللی هامون و گاها در سیلاب ها در جنوب استان شاهد غرق افراد می باشیم که باید تاکنون اقدامات لازم برای جلوگیری از آن انجام می شد.
براساس بررسی های انجام شده هیچ جای مشخصی برای شنا در سواحل و رودخانه ها و غیره در نظر گرفته نشده و در این موضوع باید ورزش و جوانان پاسخگو باشد.
فریبرز راشدی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی زاهدان تعداد عملیات های اعزام شده همکاران خود را برای غرق شدگی، 4 مورد اعلام کرد که همه این موارد در سواحل چابهار بوده است.
وی با اعلام آمادگی نیروهای اورژانس برای حضور در تمامی حوادث، خواستار حضور مردم برای شنا در استخر های ورزشی شد.
تعداد استخرهای موجود در سیستان و بلوچستان بسیار کم است و جوابگوی جوان ترین استان کشور نیست و برخی اوقات نیز به دلیل هزینه های بالای استخر ها از 60هزار ریال به بالا مراجعه به استخر برای خانواده های در سطح ضعیف و متوسط از نظر درآمدی را با مشکل مواجه می کند.
از قدیم الایام مردم به انجام شنا علاقه داشته اند و با توجه به احادیث و روایات یکی از توصیه های پیامبر (ص) فراگیری شنا بوده است.
معاون جمعیت هلال احمر نیز آماری از سیستان ارائه داده تعداد غرق شدگی در این منطقه را 5نفر اعلام کرده و وظیفه هلال احمر و اورژانس را بیرون کشیدن اجساد از آب نمی داند.
این آمار کم کاری برخی از دستگاه ها را نشان می دهد که لازم است تلنگری به آنها از سوی مسئولان بالادست داده شود تا شاهد اینگونه موارد نباشیم. انتهای پیام/